2024’tün güzellik trendi: Yüze vazelin sürüp uyumak

2024’tün güzellik trendi Yüzüne vazelin sürüp uyuyanların sosyal medya paylaşımları viral hale gelmiş durumda. Peki vazelin cilde iyi gelir mi? İşte 2023 yılının Kore güzellik trendi: Slugging… Kore, dünyanın güzellik trendlerini yönlendirmeye devam ediyor. Işıl ışıl ve gözeneksiz ciltleriyle dikkat çeken Korelilerin yeni favorisi vazelin… Slugging adı verilen “yüze vazelin sürüp uyuma” akımı, aldı başını gidiyor. TİkTok başta olmak üzere Slugging akımını deneyenler, vazelinin cilde iyi gelip gelmediğini merak ediyor. Özellikle kuru ciltlere tavsiye edilen Slugging, aslında vazelin sayesinde bir nem bariyeri oluşturmak ve nemi hapsetmek için uygulanıyor. Yüzlerini yapış yapış bir vazelin katmanıyla kaplayıp yatağa giden kadınlar sabah hayatlarında gördükleri en yumuşak yüzle uyandıklarını söylüyor. Gözeneki siyah nokta ve pullanma sorunu yaşayanlar da bu yönteme başvuruyor. Peki Slugging nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar… SLUGGİNG: YÜZE VAZELİN SÜRÜP UYUMAK Cildinizi rutin ürünlerinizle temizleyin, yıkayın ve ıslak bırakın. Ardından cildinizin ihtiyacına göre bir serum veya tonik sürün. Son adımda ise vazelin […]

2024’tün güzellik trendi: Yüze vazelin sürüp uyumak

2024’tün güzellik trendi Yüzüne vazelin sürüp uyuyanların sosyal medya paylaşımları viral hale gelmiş durumda. Peki vazelin cilde iyi gelir mi? İşte 2023 yılının Kore güzellik trendi: Slugging…

Kore, dünyanın güzellik trendlerini yönlendirmeye devam ediyor.

Işıl ışıl ve gözeneksiz ciltleriyle dikkat çeken Korelilerin yeni favorisi vazelin…

Slugging adı verilen “yüze vazelin sürüp uyuma” akımı, aldı başını gidiyor.

TİkTok başta olmak üzere Slugging akımını deneyenler, vazelinin cilde iyi gelip gelmediğini merak ediyor.

Özellikle kuru ciltlere tavsiye edilen Slugging, aslında vazelin sayesinde bir nem bariyeri oluşturmak ve nemi hapsetmek için uygulanıyor.

Yüzlerini yapış yapış bir vazelin katmanıyla kaplayıp yatağa giden kadınlar sabah hayatlarında gördükleri en yumuşak yüzle uyandıklarını söylüyor.

Gözeneki siyah nokta ve pullanma sorunu yaşayanlar da bu yönteme başvuruyor. Peki Slugging nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar…

SLUGGİNG: YÜZE VAZELİN SÜRÜP UYUMAK

Cildinizi rutin ürünlerinizle temizleyin, yıkayın ve ıslak bırakın.

Ardından cildinizin ihtiyacına göre bir serum veya tonik sürün.

Son adımda ise vazelin veya alternatif tercih edeceğiniz bir kremi kalın bir katman halinde sürüp bırakın.

Haftada 1 kez uygulamanız tavsiye ediliyor.

2022'nin güzellik trendi: Yüze vazelin sürüp uyumak

VAZELİNİN CİLDE FAYDALARI

-Makyajın nazikçe ve basit bir şekilde temizlenmesini sağlar.

– Ciltteki nemi hapseder ve yumuşak bir cilt oluşturur.

– Vücudun farklı bölgelerinde küçük kesikler ve sıyrıkları iyileştirir.

– Çatlamış olan dudakları iyileştirir ve korur.

– Kaşları şekillendirir ve daha dikkat çekici hale getirir.

– Gül hastalığı ile sedef hastalığına karşı oldukça önemli bir koruma sağlar.

– İçindeki özel mineraller ile yaşlanma karşıtı etki oluşturur.

2022'nin güzellik trendi: Yüze vazelin sürüp uyumak

Benzer Yazılar

Etkileyici Takma Kirpik Tavsiyeleri

Güzellik 1 hafta önce

Takma kirpikler, gözleri belirginleştirmenin ve daha etkileyici bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Bu blog yazısında, takma kirpiklerin faydaları, farklı çeşitleri, doğru seçimleri, uygulama teknikleri, bakımı, zararları ve çıkarma yöntemleri hakkında detaylı bilgiler bulacaksınız. Takma kirpik trendini yakından takip edenler veya henüz denememiş olanlar için bu yazı kılavuz niteliğinde olacak.

Doğal Görünümlü Peruk Modelleri

Güzellik 1 hafta önce

Doğal görünümlü peruk modelleri arasından seçim yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğrenin. Farklı kesim ve stil seçenekleri için ipuçları burada!

Kuru Ciltler İçin Canlandırıcı Bakım Maskeleri

Güzellik 3 hafta önce

Kuru ciltler için doğal bakım maskeleri, cildi nemlendirir ve canlandırır. Evde kolayca hazırlanan maskeler, doğal içerikleriyle cilde fayda sağlar. Bu yazımızda kuru ciltler için en etkili nemlendirici maskeleri ve doğal maskelerin cilt üzerindeki faydalarını keşfedin.

0 Yorum

Yorum Yaz

Rastgele

Web sitemiz, gezinme deneyiminizi ve ilgili bilgileri sağlamak için çerezleri kullanır. Web sitemizi kullanmaya devam etmeden önce, şunları kabul etmiş olursunuz. Sitemizde yayınlamam bütün yazılar bilgilendirme amacı ile yayınlanmaktadır. Kesinlikle Doktorunuza Danışmadan Hiç bir şey yapmayın.